Friday, 14 September 2012

Cube tgok video Justin Bieber ni.


 Assalamualaikum..

hari ini saya ingin berkongsikan tentang video Justin Bieber ni. serius bila saya tgok video hampir sama mcm zaman saya sekolah dulu dekat perimbun :)

kalau u all tgok video justin bieber lagu ini kan maknanya u all dpt mendalami kisah hidup saya yang lalu.
to blogger cube tgok video ni betul2.

serius jalan cite video ni hampir sama mcm zaman saya dekat perimbun dulu. huhu..
even bende ini sudah lepas tp saye still ingat lg kisah silam saya..
itu saje yang saye hendak kongsikan hari ini. thanks sgt kepada sesiapa yang sudi baca ok :)
ini cuma kisah dlu2 je ok n jgn amik serius sgt ok.. hehe
Assalamualaikum :D