Monday, 20 August 2012

Pindah to Selangor :D

 Assalamualaikum. hari ini saye berkongsi berkenaan tajuk diatas..
hehe..

Saya tidak pernah sangka yg saya akan pindah kembali ke Selangor.
serius terkejut mase dpt panggilan mase kat asrama. agak excited jugak la.. hee
saya bersyukur sgt kerana Allah ingin mempertemukan diriku dgn rakan-rakanku di Selangor lagi sekali. hehe.. Serius saye ta tau na ckp pe...




Bendera Negeri Selangor :D

insyaallah maybe bulan 9 saye trus pindah selangor dan saye akan jejak ke tanah selangor. cehh mcm penjajah pulak ayat saye ni. hahahaha* pang kang* hahaha
kepada rakan-rakanku insyaallah kalo de mase kite jumpe ok. huhu... Semoga korg ta penah lupekan aq tau. hahaha.. lupe kang sekeh bru tau. hahaha. gurau manja2 gitu. haha

Saye rse mcm ta saba pulak na tgok negeri Selangor sekali lg.. winkwink :D
saye harap kite dpt mengeratkan hubungan silaturrahim each other nanti :)
itu saje post saye hari ini n dan terima kasih sgt kepada blog walking yg sudi bace. hee

Assalamualaikum. semoga hari ini lebih indah dari hari sebelumnya :)








No comments:

Post a Comment