Thursday, 14 June 2012

Keje Dokumen KPM da na siap

Assalamualaikum,

Hari ini saye ingin menceritakan tentang kpm.
alhamdulilah saye dpt bidang yang saye minat tu

DIPLOMA IN ISLAMIC BANKING AND FINANCE
KPM : BANDAR MELAKA, MELAKA

first2 saye agak sedih jugak mase bile check keputusan kpm ni sampai di tulis "maaf permohonan anda tidak layak" alhamdulilah semasa sedih tu dgn keputusan tu, keluarga saye memberi semangat kepada saye, kawan baik saye juga memberikan semangat dan menemankan saye ketika sedih mase tu, semoga Allah balas jasa baik sahabatku ini n saye harap sahabat yang tolong saye itu bace post ini. hehe.


ok2. then lepas dpt tawaran kene print dokumen2 tu. na kte byk tade la byk sgt tp kire ok2 jela.. haha.
ok2 mcm2 kene isi dokumen penjamin, biodata keluarga, gambar saiz passport pon kene tempah, n mcm2 lg lar. haha.. ok2.. na cite mase saye buat medical check up, wahh na kte teruja tadelah tp gemuruh pon de first time kan. mase X-Ray tu lg la mcm gelabah2 ckit smpai org tu pon ckp "adik relax la bkn ade papepun". haha. keputusan medical check up pon da dpt da lega da sbb keje dokumen kpm pon hmpir siap :)
skrg ni tinggal susun dokumen ikut turutan je yg tertulis di kandungan. hehe

selepas ini, saye akan belaja di sana dalam mase 3Tahun di Melaka, saye ingin mengucapkan terima kasih sgt sgt sgt lahh kepada keluarga dan rakan-rakan yang sentiasa bantu dlm hidup saye. itu saje blog saye telah tulis hari ini n terima kasih kerana sudi bace blog saye ini :D

 kate2 semangat kepada semua orang "NEVER GIVE UP IN OUR LIFE"


assalamualaikum dan Insyaallah semoga hidup kita diberkati Allah :D

2 comments:

  1. wahhhh shahrul, dah siap buat medical checkup :D bestnyaa~ tahniah dan goodluck lagi sekali buat shahrul ya ^_^

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah da siap. ko pon cpat2 la wat tau checkup sebelum daftar poli tu :D thanks ok.. gudluck juga wat aisyah ok :)

    ReplyDelete