Thursday, 21 June 2012

menikmati mase skrg

Assalamualaikum kepada blog walking :)

saye ingin berkongsikan ckit hari ini, menikmati mase dengan secukupnya sbb lepas ini kalau da smbung belaja da ta sempat tgok video lagu2, contact2 nan kawan2 sbb nanti da busy susah kat ipt masing2 bukak buku. 
member2 saye yang da smbung belaja kat u pon da jarang contact :( sbb diorg busy study an. Tapi tapelah saye faham diorg kene tumpukan pelajaran demi mase depan :D saye pon ta tau mcm mane keadaan saye kat ipt nanti sbb focus nan study, maybe nanti susah ckit na contact2 mcm dlu. tp tape insyaallah kalo saye tade keje n free dgn masa lapang, saye akan contact member2 saye yang berada di utara or selatan. cehwahhh. haha. skrg ini saye menikmati dgr2 lagu kat youtube n contact2 nan kwn. nanti serius rinduu wohhhh.

kepada rakan-rakanku saye akan kangen sgt sgt sgt lar nanti bila belaja kat ipt nanti.
tu saje utk luahan rindu to all my friends :D

assalamualaikum dan terima kasih sudi membaca. hehe

2 comments:

  1. shahrul, rindu kau.. tula nanti semua dah sambung belajar, mesti busy.. dah jarang contact :(

    ReplyDelete
  2. Aisyah, aq pon rindu ko tau :D btul2 nanti kalo free jgn lupe contact2 tau. hee

    ReplyDelete